“BİR RİCAM VAR: ‘EMPATİ’.”

“Tekerlekli sandalyede her iki bacağımın da protez olması ile birlikte mücadele ediyor ve mutlu olmaya çalışıyorum.

2 kitap yazarı olarak 3. Kitabımda da yine neler çektiğimi, nelerle mücadele ettiğimi, neleri yendiğimi, mutluluğun asıl nasıl kazanıldığını sizlerle paylaşacağım.

Şimdi sizlerden bir ricam var: Empati. Lütfen, bizim gibi hayatını zorluklarla idame ettiren insanlara biraz daha hassas davranmanızı, empati kurmanızı ve duyarlı olmanızı istiyoruz.

Araçlarınızı park ederken önce bir sağınıza solunuza, önünüze ve arkanıza bakmanızı; engelli rampasını engelleyip engellemediğinizi kontrol etmenizi rica ediyoruz, çünkü kaldırıma çıkmak isterken gözlerimiz bize uygun bir rampa ararken bulduğumuz rampaların çoğu maalesef park edilmiş araçlarınızla dolu oluyor. O kaldırımı çıkmak veya inmek zorundayız.

Bunun için de bizlere yardımcı olacak herhangi bir vatandaştan yardım istemek zorunda kalıyoruz. Hâlbuki hiç kimseye muhtaç olmadan yardım istemeden, sadece biraz daha dikkat edilirse ve rampaları işgal etmezseniz, özgürce kullanabiliriz. Hepiniz Allah’a emanet olun. Sevgi ve saygılar. Tabii ki, saygı karşılıklıdır.”

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR