MUTLULUK NOTLARI

Her şey uzaktan ne de kolay ve mükemmel görünüyor, değil mi? İnsanlar soruyorlar bana özellikle, Engelli arkadaşımız; “biz de evlenmek, mutlu olmak istiyoruz. Bize biraz tavsiye verir misin, ne yapabiliriz?” diyenlere sözüm şudur: Çok acı çekebilir, mücadele edebilir misiniz? Yorulmadan isyan etmeden, sabır ile yoğrulabilir misiniz?

Evet, diyebilecek cesaretli yüreklere mutluluklar diler, selam ederim. Allah benim mutluluğumun mislini sizlere versin.

Hamdolsun Rahman’a, mucizelerle geldi o güzel günlerim. Oysa ki, 17 kilo cam kemik hastası tekerlekli sandalyede yaşayan, sürekli kemikleri kırılan genç bir kızdım. Hastalığım, mücadelem, yaşadığım zorluklar, sürekli geçirdiğim operasyonlar bir türlü bitiremediğim eğitimim, psikolojimi alt üst etse de, tüm bunlara rağmen hayata olan bağlılığım, hiçbir zaman yitirmediğim Allah’a olan inancım, beni ayakta tutan en büyük sebeplerdendi. Mutlu günler yakın diyerek, sabırla bekledim; Düştüm, sustum, Üzüldüm; sustum, Korktum, sustum ve susmalarım isyanlarda bulunmamalarım, sabrımın kefareti oldu. Yani, benim için sabrın sonu selamet oldu.

Nasıl mı mutluluğu buldum? Ben bulmadım. Nasibim gelip beni buldu. Sonra elim, ayağım, gücüm, kuvvetim oldu. Mutluluğum yol arkadaşım, hayatıma korkmadan bir an bile tereddüt etmeden aldığım en güzel insan oldu. Benim Eşim şifam oldu. Rabbim her insana mutluluğu layık görendir. Yeter ki inanın, başarın isteyin ve cesaret edin.

Notlarım sizlere yarasın inşallah, beni bulup teşekkür etmeniz dileğiyle… MUTLU kalın.

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR